top of page
IMG_0706.jpg

DONATEURS

EEN MOVEMENT THAT MOVES WITH MOVES

Ga jij ook voor een sportieve en sociale samenleving? Steun ons op jouw manier.

De Basketball Met Impact Foundation wil kinderen en jongeren in aandachtswijken motiveren en inspireren om regelmatig te bewegen en zichzelf op een positieve manier te ontwikkelen. Dit kunnen we niet alleen. 

Onze aanpak is uniek. Samen met gemeenten leggen we in aandachtswijken Krajicek Playgrounds aan. Dit zijn multifunctionele sportvelden waar kinderen op een sociaal veilige plek, dicht bij huis, onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij, minimaal twee keer per week, begeleid door professionele sportleiders én door onze Krajicek Scholarshippers. Dit zijn jongeren uit de wijk die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom hun eigen Playground verzorgen.

Op deze manier dragen wij, samen met onze partners, bij aan de positieve ontwikkeling van de Nederlandse jeugd en daarmee een sportieve, sociale en verbonden samenleving.

Cashback
ball(1).png
DIRECT DONEREN

Ja, ik geef nu direct.

Of je nu een kleine of grote bijdrage wil maken. Elk bedrag is van harte welkom. En met ons veilige online donatieformulier is het ook nog eens heel eenvoudig.

  • Online doneren

  • Eenmalig of periodiek

  • Veilig en eenvoudig

heart(1).png
SCHENKEN & NALATEN

De BMI Foundation heeft een ANBI status en is CBF erkend. Onder bepaalde voorwaarden zijn giften voor zowel particulieren als bedrijven fiscaal aftrekbaar. 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om (een deel van) hun nalatenschap te schenken aan een goed doel. Een notaris kan helpen om ons te benoemen als erfgenaam of legaat.

typen

Help ons mee impact maken

ticket(1).png

Donateurs

Samen maken we
impact zichtbaar

lockers.png

Scholen

Samen kunnen we
het verschil maken

ball(1).png

Bedrijven

Samen maken we
impact zichtbaar

net(2).png

Gemeenten

Versterk ons en de

samenleving

bottom of page