top of page
IMG_6279.heic

BEDRIJVEN

EEN MOVEMENT THAT MOVES WITH MOVES

Bij het realiseren van onze droom,
kunnen we je hulp goed gebruiken.

Samen bereiken we meer voor kinderen en jongeren in aandachtswijken.
We willen ze motiveren om te bewegen en zich op een positieve manier te ontwikkelen. Help je mee?

Om onze droom te realiseren, zijn structurele samenwerkingen met bedrijven, stichtingen en fondsen van essentieel belang. Door de krachten te bundelen, financiële middelen ter beschikking te stellen en kennis en kunde te delen, kunnen wij bijdragen aan een betere toekomst voor de jeugd in aandachtswijken. Bijvoorbeeld door vaste samenwerkingspartner te worden, een project te sponsoren of met een team, relaties of (potentiële) klanten deel te nemen aan één van onze evenementen. Zelf een actie starten om geld in te zamelen of een (eenmalige) donatie doen kan natuurlijk ook.

Ons helpen kan op vele manieren. Je kunt een periodieke of eenmalige gift doen, maar als bedrijf, stichting of fonds kun je ook partner worden of bijdragen aan een project. Met onze partners zoeken we altijd naar manieren om elkaar wederzijds te versterken. Iedere partner en elk samenwerkingsverband heeft zijn eigen meerwaarde. Neem eens een kijkje bij onze huidige partners.

We moeten quality time
naar buiten verplaatsen.

Galdino Haimé (Voorzitter)

Ook partner worden?

Stuur bericht

Bel ons

net(3).png
INTERVIEW

Je realiseert je niet
altijd dat je bevoorrecht bent

Als maatschappelijk partner en hoofdsponsor wil Special Balls kansengelijkheid vergroten en daarbij vooral inzetten op talentontwikkeling. In dit interview licht Galdino Haimé de samenwerking toe

GALDINO_edited.jpg
bottom of page